AKTUELLT

 • Motala Expo 10-11 mars

 • Bli medlem - Tillväxt Motala ekonomisk förening

 • Starta företag!

 • Kom till Motala Företagscenter med Coffice

AKTUELLT

 • Skolor och utbildning

 • Lediga jobb just nu

 • Se Motalabornas egna favoritbilder

 • Dagens Sjöstadstips!

VI REKOMMENDERAR

 • Fika på stan

 • Hitta ut i naturen

 • Göta kanal året runt

 • Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal

 • Boka upplevelser & paket

 • Till Motala kommun
Sok

Tillväxt Motala AB

Tillväxt Motala AB strävar efter att vara Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Vi vill vara näringslivsbolaget som både kan göra det som förväntas och det som överraskar och banar väg för nya möjligheter. Vi vill också vara näringslivsbolaget som förstår marknaden och som sätter sig in i våra kunders situation.

Vi ägs av den ekonomiska föreningen Tillväxt Motala som i sin tur ägs av cirka 300 medlemsföretag. Genom det representerar vi en bra bit över 9 000 arbetstillfällen i Motala. På uppdrag av Motala kommun driver Tillväxt Motala AB delar av den näringslivs- och turismutveckling som sker inom kommunen.

Platsmarknadsföring

Tillväxt Motala AB arbetar med turism och marknadsföringen av Motala samt ansvarar för Motalas officiella besöksinformation. Vi administrerar platsportalen Motala.se liksom några av platsens sociala mediekanaler.

Etablering

Vi fungerar som lots och stöd för de företag som önskar etablera sig i Motala kommun.

Våra nätverk

foto: lukasz.malyszka

Livet i Motala
– ett nätverk för marknadsföring av Motala som bostadsort

En viktig del i att profilera Motala är att tydligt kunna visa upp vårt erbjudande för omvärlden. Nätverkets främsta syfte är att profilera Motala som inflytnings- och bostadsort. Gruppen består av cirka 20 aktörer så som fastighetsägare, husleverantörer, banker, mäklare och försäkringsbolag. Tillväxt Motala är administrerande partner i nätverket.

1430234220lediga_jobb_250x150

Karriär i Motala

Parallellet med att attrahera fler människor att flytta till Motala finns även ett annat behov hos flera av Motalas företag – att hitta kompetens till sin verksamhet samt att stötta dennes medföljare på ett bra sätt.

Karriär Motala är ett nätverk av offentliga och privata arbetsgivare i Motala som samarbetar vid tandemrekrytering och pro-aktiv kompetensefterfrågan. Syftet är att underlätta för regionens företag och offentliga organisationer att rekrytera nyckelpersoner, genom att kunna hjälpa till att hitta jobb till familjens vuxna vid en flytt till Motala.

Våra handelsnätverk

Borensb_tag_BLACK_STARBLUE_BOX_SMALL_LG_150

Våra evenemang

Motala_Expo_10år

Motala Expo

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag innebär ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortbyten, handslag och kramar. Med sina 6 500 besökare är mässan Östergötlands största.

frukostmöte_250x150

Frukostmöten

Regelbundet arrangeras frukostmöten för företag, exempelvis som Drop-in på Coffice, Östgötamorgon och Sjöstadsmorgon. De annonseras ut i vår näringslivskalender där du även hittar anmälningsformulär.

Utskrift

Byggbranschdagen

Byggbranschdagens syfte är att få aktörer inom byggbranschen att mötas över gränserna och hitta nya samarbetsmöjligheter. Tillsammans med möjligheten att skapa nya nätverk är det även ett tillfälle att sprida kunskap inom byggbranschen om allt från miljö till framtidsvisioner. Målet är att skapa en högre kunskapsbas inom branschen, utbyta erfarenheter och skapa nya nätverk.

Utskrift

Motalagalan

Motalagalans syfte är att sätta människor som gör bra saker för vår stad i strålkastarljuset. Som gäst får du en helkväll bestående av galamiddag, flertalet prisutdelningar och fantastisk underhållning. Motalagalan är helt enkelt årets stora fest för att fira allt bra som händer i Motala!

Övriga projekt

300 Motalaföretag kartläggs

300 företag på under 300 dagar är vad som ska kartläggas i Motalas senaste projekt inom kompetensförsörjning.  Skräddarsydda lösningar för de lokala företagen ska erbjudas i projektet som drivs av Tillväxt Motala AB i samverkan med Motala kommun och Arbetsförmedlingen.
Läs mer >>

Kontakt

Kontakta oss på Tillväxt Motala AB

Här hittar du kontaktinformation till Tillväxt Motala AB och våra medarbetare.

Evenemang

Se fler evenemang

Facebookvänner

Instagram

Motala nyhetsbrev

Innehållsansvarig: Joakim Ljungqvist. Webbredaktör: Jonathan Rosén
© 2017 Tillväxt Motala AB. All rights reserved.
Webbutveckling av Cludev

 

Svenska Publishing-Priset logganMotala.se är belönad med Svenska Publishingpriset 2013 samt Agda Digital 2014.