Arkiv

Bispo får ny ägare

Bispo får ny ägare 2019

Vid årsskiftet får Bispo ny ägare. Den nyblivna krögaren är Nor Alajehji.

Det är ett stort nöje att förvalta det Daniel och Johannes har byggt upp. Jag kommer göra mitt yttersta att göra Bispo det självklara nöjesstället i Motala.
Nu laddar vi för ett stundande 2 års jubileum i februari och massvis med fina nyheter under 2019, säger Nor i ett pressmeddelande.

Bispo erbjuder sedan två år tillbaka bar och mat tillsammans med nylagda bowlingbanor och andra nöjen såsom spelbord och spelsimulatorer, mitt i centrala Motala.

Det är med blandade känslor vi lämnar Bispo då vi älskar konceptet och tycker det är grymt kul att Motala har ett sådant nöjesställe. Bispo blev en omedelbar succé och har fortsatt på samma spår under dessa två åren vi har funnits. Vi får ständigt positiv feedback och har en stor gästnöjdhet mycket tack vare alla glada och fina gäster som tillsammans skapar denna miljö hos oss, säger de tidigare ägarna Johannes & Daniel.

Daniel och Johannes säger i samma pressmeddelande att det känns rätt att lämna över konceptet till en sån driven och ambitiös kille som Nor.

Under julhelgen håller Bispo stängt och planerar att öppna igen fredagen den 4 januari.