Arkiv

Butiksorientering på Borensbergsdagen 7 maj

Borensbergs logo

Söndagen 7 maj är det åter dags för Borensbergsdagen, En dag då den lilla sjöstaden vid Borensberg ställs i fokus med ortens företag som värd. Höjdpunkten är butiksorienteringen som får den mest motvillige att gilla att springa i affärer!

Borensbergsdagen arrangeras på söndag för tredje året och som tidigare är det en stark kärlek till den egna orten som är drivkraften bakom evenemanget. Den årliga dagen arrangeras av Borensbergs företagare med handelsnätverket i täten och bra stöd av det lokala föreningslivet.
Under Borensbergsdagen bjuds besökare på en bredd av aktiveter, bilutställning i hamnen och historiska vandring från Kvarnörn till Glasbruket. Lions arrangerar fisketävling i Göta Kanal och dagens krönts av målgången av Kanallöpet vid idrottsplatsen Bergvallen.
Under dagen arrangeras också något så spännande som butiksorientering med TGOK och för den som vill veta mer om Borensbergs bostadsmöjligheter finns BoTorg Borensberg att besöka.
– Vår förhoppning är att få chansen att visa upp Borensberg och alla de duktiga företagare och föreningar som finns på orten. Vi hoppas att programmet har något för alla och att många tar chansen att besöka Borensbergsdagen, hälsar handelsnätverket genom Jessica Hallros på Tillväxt Motala.

www.motala.se/borensberg