Arkiv

Sveriges största sommarturné kommer till Motala

Motala

Sveriges största sommarturné är redo att ge sig ut på vägarna igen, större och bättre än någonsin tidigare och som vanligt fullproppad med några av våra mest älskade artister och musiker!

För vad sägs om återvändarna från förra sommaren, David Lindgren, Jessica Andersson och Mariette? Eller varför inte Tommy Nilsson och Per Andersson som äntligen gör comeback? Dessutom har Diggiloo med sig multibegåvade Sarah Dawn Finer, rockdrottningen Sanne Salomonsen, skönsjungande Frida Öhrn och faktiskt både sist och minst, eller i alla fall yngst, stjärnskottet Theoz på Diggiloo-scenen för första gången. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva – med det här gänget kan det inte bli annat än succé!

Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som hundratusentals andra varje sommar – låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt.

Vänner, musik – och picknick

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år finns den egna Diggiloo-restaurangen att besöka. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller varför inte avnjuta en härlig måltid på restaurangområdet? Där serveras också öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg! Ja, sen hittar du förstås smått och gott som popcorn, godis, läsk, kaffe i kioskerna på området.

Såhär skaffar du din biljett

På allra flesta spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna, där man tar med egen stol eller filt. Diggiloo kommer till Motala, Råssnäs, den 8 augusti. Biljetter bokas på  www.diggiloo.com  alt. tfn 0455-61 97 00 samt hos lokala återförsäljare.