Nu har monterbokningen öppnat! - Motala Expo 2020

Arkiv

Nu har monterbokningen öppnat!

expo_2020_5x7

Nu är det fritt fram för alla företag i Motala att boka plats på Motala Expo 2020. Intresset för mässan som arrangeras för trettonde gången den 13-14 mars i Multihallen och som anses vara Motala viktigaste mötesplats för affärer är mycket stort.

I en dryg vecka har medlemmarna i Tillväxt Motala fått förtur och specialpris på monterbokningen.

Vi vill förstås premiera våra medlemmar som ju är navet i vår verksamhet. Som medlem i Tillväxt Motala bidrar man till Motalas utveckling samt ett förbättrat företagsklimat, det ska givetvis löna sig, säger Johanna Sjögren projektledare för Motala Expo.

Motala Expo har med gemensamma krafter utvecklats till ett riktigt starkt varumärke och näringslivsmässan i Motala anses vara en av regionens vassaste. Under de två första dygnen bokades mer än hälften av montrarna vilket visar att intresset för årets Motala Expo är minst lika stort som tidigare år.

Bild på kvinna iklädd kavaj som ler in i kameran

Ett flertal företag har under hösten kontaktat oss och undrat när vi öppnar bokningen-nu kan vi äntligen meddela att startskottet för årets viktigaste mötesplats har gått, konstaterar Johanna.

Motala Expo är företagsmässan för Motala kommuns näringsliv. Årets trevligaste mötesplats för Motalas företag och alla dess kunder. Ett veckoslut fullt av inspiration, visitkortsbyten, handslag och kramar. Mässan genomförs traditionsenligt under två dagar. Fredagen har företagsinriktning och lördagen riktar sig mer mot allmänheten. 2019 års Motala Expo besöktes av nästan 7 000 personer och 130 utställare fanns på plats i Multihallen.

Motala Expo arrangeras av Tillväxt Motala och har som övergripande syfte att skapa affärer och ett ökat nätverk för Motalas företag i syfte att stimulera tillväxt och visa upp det företagsamma Motala.

Öppettider för Motala Expo:
Fredag 13 mars kl. 10-16;
Lördag 14 mars kl. 10-15
Fri entré!

Till Motala Expo >>  Kontakt >>