Arkiv

För dig som är sent ute – i år igen

priscilla-du-preez-234138-unsplash

Vi vet. Du hann inte riktigt. Det var ju så mycket annat som kom emellan.

Mamma, sambon, bästis, mormor eller lillebror. Oavsett vem du vill spendera alla hjärtans dag med, så kan det kännas lite roligt att överraska med något utöver det vanliga. Vi har samlat fem snabba sista minuten-tips för dig som vill spendera kärleksdagen i Motala.

Ät en god middag tillsammans

Är det en dag man skall ta vara på sin käraste och njuta av en god bit mat tillsammans så är det nu på torsdag! Boka bord hos Berggrens Öltapp för en riktigt mysig afton med god mat, tända ljus, lite lugn & skön levande musik. Berggrens bjuder alla gäster på välkomstdryck vid ankomst! Men tänk på att boka direkt – platserna tar slut fort.

Bjud på en mysig hemmakväll

Vad passar bättre på alla dag än att spendera tid ihop och äta något gott tillsammans? Inte mycket. För dig som inte känner för ett restaurangbesök så kan en hemmakvällvara minst lika mysig! Skafferiet Ost & Delikatesser erbjuder förhandsbokning på tapastallrik för två! Sugen på sött snarare än salt? Hos Börslycke Gård hittar du himmelsk kolasås (japp, den heter faktiskt så!), som passar utmärkt till frukt eller glass.

Spa Högby Spa

Ge bort en upplevelse!

Boka en upplevelse som ni tillsammans kan se fram emot. Garanterat en favorit! Vill du åka iväg redan på torsdagen? Högby Spa & Konferens erbjuder alla hjärtans dag-paket! Ring för att kolla tillgängligheten.

Vy från Håleberget vintertid

Spendera tid tillsammans – utomhus

Vad är egentligen härligare än en promenad med någon du tycker om? På Naturkartan hittar du en uppsjö av friluftsområden i och runt om Motala kommun! Ett familjeäventyr upp till Håleberget eller solig runda längs strandpromenaden – vad passar dig bäst?

Ge något noga utvalt till en speciell person

Ibland kan det vara roligt att ge en väl utvald present till någon du håller av. Letar du fina ting till hemmet har Fina Rum många fina hjärtans-presenter! För de något yngre har Lekia Motala ett stort utbud av alla möjliga roliga leksaker!

 

Här kan du läsa mer om vad du kan göra i Motala. Sugen på shopping? Besök gärna Motala Centrum eller Bråstorps handelsområde!