Vem ser du helst som Årets Företagare 2020? - Motala

Arkiv

Vem ser du helst som Årets Företagare 2020?

caroline_willam_sv

Det har blivit dags att nominera kandidater till Årets Företagare 2020! Vinnaren koras på Östergötlands största företagsmässa, Motala Expo, den 13 mars.

 

Den åtråvärda och ärofyllda utmärkelsen Årets Företagare i Motala delas traditionsenligt ut på Motala Expo 2020. Priset går till en företagare som är kreativ, en god förebild och ambassadör på ett sätt som bör premieras. Förra årets fantastiska pristagare Caroline William blev även utsedd till Årets Företagare i regionen och gick därmed vidare till den nationella finalen – Årets Företagare i Sverige.

Caroline William Sjöstadsmorgon april 2019 hos Motala DjurklinikCaroline William och Motala Djurklinik var värd för Sjöstadsmorgon i april för att berätta om sin företagsresa.

 

Prisutdelningen är en av höjdpunkterna på fredagen den 13 mars och delas ut av Företagarna i Motala & Vadstena.

Nu har du chansen att nominera den företagare som du tycker förtjänar att stå i rampljuset och hyllas av alla de som besöker Motala Expo och som förväntansfullt samlas framför scenen, säger Christina Gyberg, ordförande för Företagarna i Motala & Vadstena. Det finns så många företagare som är värda detta personliga pris och nu har alla möjligheten att lyfta just sin favoritföretagare.

 

Kriterier Årets Företagare

  • Äga företaget
  • Aktivt driva företaget
  • Ha företaget som huvudsysselsättning
  • Genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare
  • Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras
  • Ha god lönsamhet
  • Inte ha några betalningsanmärkningar

 

Maila ditt förslag till christina@gyberg.se med namn och motivering.

___________________

Motala Expo arrangeras 13-14 mars i Multihallen när 120 utställande Motalaföretag visar upp det lokala näringslivets erbjudanden. Motala Expo 2020 är Östergötlands största företagsmässa. Mässan arrangeras för trettonde året och har fri entré.

Motala Expos öppettider:
Fredag 13 mars klockan 10-16 för dig som företagare
Lördag 14 mars klockan 10-15 för allmänheten