Arkiv

Fullsatt Sjöstadmorgon med fokus på ett bättre företagsklimat

sjostadmorgon_januari1

Under fredagsmorgonen gick årets första Sjöstadsmorgon av stapeln –  med fokus på ett bättre företagsklimat.

Det var inför en fullsatt lokal som ett förnyat handslag mellan kommunstyrelsens nye ordförande Kåre Friberg och Tillväxt Motalas ordförande Gunilla Brynell Johansson togs. Fokus för morgonens event var att presentera vad som gjorts under det gångna året – och vad som återstår inför 2019. Det framgångsrika arbetet under 2018 gestaltades med goda exempel från såväl måltidsenheten som branschrådet för industri.

Vi på Tillväxt Motala brinner för arbetet med ett förbättrat företagsklimat och tycker det är fantastiskt att vi alla står enade i den här viktiga frågan. Vill passa på att rikta ett tack till våra branschråd som engagerat sig och varit med i arbetet sedan start. Gemensamt kan vi göra stor skillnad.
– Johanna Sjögren på Tillväxt Motala AB

Vill du få en summering av det arbete som gjorts under året?

Här kan du ta del av rapporten. Vad är dina reflektioner hittills? Delta gärna i diskussionen på företagsklimatets Facebooksida.

 

Vill du komma i kontakt med initiativet För ett bättre företagsklimat?
Jan Holmberg, jan.holmberg@motala.se
Anders Bengtson, anders.bengtson@motala.se
Johanna Sjögren, johanna.sjogren@tillvaxtmotala.se

Det avslöjades mot slutet av morgonen att nästa Sjöstadsmorgon, 1 mars 2019, huserar i Svensk Fastighetsförmedlings nya lokaler på Drottningplan i Motala. Mer information och anmälan kommer inom kort! Håll utkik i näringslivskalendern för mer information och kommande näringslivsrelaterade evenemang.