Hon är Motalas nya handelsutvecklare - Motala

Arkiv

Hon är Motalas nya handelsutvecklare

Irene på Näa sv v

Irene Warmer blir ny handelsutvecklare på näringslivsbolaget Tillväxt Motala AB. Irene kommer senast från tjänsten som citysamordnare för Norrköpings kommun och har en lång bakgrund som egenföretagare inom besöksnäringen. 

Tillväxt Motala AB, Motalas näringslivsbolag, är inne i en förändringsresa med siktet inställt på förstärkt fokus på Motala som besöksnäringskommun. I höstas presenterades att två nya tjänster ska tillsättas, en inom handel och en inom evenemang, och nu står det klart vem som blir Motalas nya handelsutvecklare.

Syntolkning: Porträtt på kvinna (vid namn Irene Warmer) med glasögon som ler in i kameran.

Irene Warmer är Motalas nya handelsutvecklare.

I Norrköping leder Irene för tillfället bland annat Norrköpings projekt inom BID, Business improvement district, där näringslivet, kommunen och allmänheten samverkar för att utveckla platsen på bästa sätt.

Utmaningen att få jobba med näringslivet i Motala, och främst kombinationen av handel- och besöksnäringen, är något som jag verkligen ser fram emot. Med stolthet för förtroendet och med hjärtat i Motala kommer jag göra mitt allra bästa för en positiv utveckling av handeln i Östergötlands sjöstad.

En utvecklande och livskraftig handel är ett prioriterat område för Tillväxt Motala och Motala kommun. Tjänsten som handelsutvecklare innebär arbete med Motalas prioriterade fyra handelsområden och stärka samverkan mellan dessa för det långsiktiga målet att dubblera den turistekonomiska omsättningen till och med 2040.

Vi är mycket glada över att ha rekryterat Irene till rollen som handelsutvecklare. Med en gedigen erfarenhet inom handelsutveckling och besöksnäring kommer Irene kunna bidra till en fortsatt stark utveckling av bolagets satsning på att stärka Motala som besöksnäringskommun. Irene kommer arbeta tätt med sina kollegor främst inom besöks-, och evenemangsnäringen där vi ser många goda synergier mellan våra lokala aktörer, säger Magnus Lindberg, vd i Tillväxt Motala AB.

Tillväxt Motala AB hoppas att inom kort kunna presentera sitt andra tillskott inom evenemangsutveckling. Irene startar upp under april månad.


Kontakta Tillväxt Motala AB >>