Sofie ger Input interiör lokal förankring i Motala - Motala

Arkiv

Sofie ger Input interiör lokal förankring i Motala

Sofie på Coffice

Nordens ledande oberoende inredningskoncern, Input interiör, satsar på en starkare lokal förankring i Motala. På plats finns nu Sofie Hagenborg, som är glad över utvecklingen.

Sofie har arbetat för Input Interiör, på Linköpingskontoret, i snart sex år. Sedan några månader tillbaka finns hon på Coffice i Motala. I samband med att Sofie skulle komma tillbaka efter en föräldraledighet så började man planera för en satsning och förstärka förankringen till Motala.

Vi har en hel del kunder i Motala och i kombination med att företaget växer i hela Norden och att målsättningen alltid har varit att ha en stark lokal närvaro passar det här perfekt i tiden

Hon fortsätter att berätta om sin drivkraft att alltid leverera en bra lösning, men också att en bra känsla ska finns kvar efter leverans.

Slutresultatet är viktigt för mig. Viktigare än affären i sig. Det bästa som finns är när man får feedback på fin service och en god kommunikation!

Sofie berättar att det för Input interiör alltid har varit viktigt att deras kunder får en personlig kontakt – för först då kan behov synliggöras och skräddarsydda lösningar skapas.

Det är det naturliga nätverket man vill åt. Att få daglig kontakt med företagare, både för det sociala men också för att kunna synliggöra mina kunders verkliga behov. Först då kan jag leverera den allra bästa lösningen.

Hög med block på Coffice i Motala

En mer flexibel arbetsplats

Istället för att hyra ett traditionellt kontor hyr Sofie en plats på Coffice, en del av Motala företagscenter. I byggnaden finns direkt kontakt med NyföretagarCentrum, Företagarna Motala & Vadstena, Linköpings universitet samt näringslivsbolaget Tillväxt Motala. På de näringslivsevenemang som arrangeras i lokalerna ansluter såväl studenter och egenföretagare som större företag och organisationer. Evenemang som Sofie menar blir en naturlig plattform att mötas vid.

Jag kan verkligen rekommendera den som idag pendlar att se till detta alternativ. Både för tidsaspekten såväl som för det sociala gentemot att arbeta hemifrån.

Ställer ut på Östergötlands största företagsmässa

För att ytterligare påvisa den lokala förankringen som Input interiör nu har till Motala kommer de ställa ut på Motala Expo den 15-16 mars. Sofie berättar att det är en del i att påvisa hur Input interiör växer och blir större och att de nu finns på plats i Motala.

Vi tycker det ska bli jättekul att ställa ut på Motala Expo! Vi längtar efter att träffa såväl befintliga som nya kontakter. Det är lite nystartskänsla över att ha tagit Input interiör till Motala!

Input Interiör ställer under mässan ut i monter L4. Sofie hoppas på att få träffa allt från privatpersoner till små som stora företag.

Vi jobbar med bredd. Vi kan leverera allt från den där lyxiga designerlampan som man varit sugen på länge till hela koncept för de allra största anläggningarna.


Tillbaka till alla nyheter.