Arkiv

Låt en motalabo visa dig staden

Upplev Motala med en motalabo

Ska du besöka Motala? Planera in en träff med en av våra Greeters! En Greeter är en stolt motalabo som mer än gärna visar dig sina guldkorn i vår stad. Det är helt kostnadsfritt – och kommer garanterat berika din vistelse!

Under ett par timmar får du uppleva det Motala som finns utanför de klassiska guideböckerna. Det kan vara en restaurang, en plats, en sevärdhet eller kanske en riktigt god fika? Det mänskliga mötet står i fokus.

Tänk dig en person som älskar sin plats så mycket att den vill privatguida en turist. Där har du en Greeter. Initiativet som låter Motalabornas kärlek till sjöstaden möta upp besökare.

Karin är stolt Greeter i Motala och bjuder gärna in till sin lummiga trädgård
Karin är stolt Greeter i Motala och bjuder gärna in till sin lummiga trädgård – och till sina egna favoritställen runt om i kommunen

En Greeter är helt enkelt en stolt Motalabo som gärna visar upp sina personliga guldkort för en nyfiken turist eller annan besökare. Det mänskliga mötet står i fokus. Det är helt kostnadsfritt och avser att berika både besökarens vistelse samtidigt som det ger den lokala ambassadören en ny bekantskap och möjlighet att berätta om sitt Motala, utanför de klassiska guideböckerna. Det kan handla om att visa en restaurang, en plats, en sevärdhet eller kanske en riktigt god svensk fika. Vad väntar du på? Boka ett möte med en Greeter här!

Är du en stolt motalabo?

Tänk på din favoritplats i Motala. Vad är det som gör den så fantastisk? Skulle du vilja dela med dig av den upplevelsen? Vi söker dig som kan tänka sig att ta emot besökare och turister från världens alla hörn och visa upp just ditt Motala. Klicka här för att läsa mer om hur det är att vara en Greeter!