Arkiv

Motalaentreprenör bjuds in till Prins Daniels Entreprenörsdag 2019

Caroline William är inbjuden till Entreprenörskapsdagen i regi av Prins Daniels Fellowship

Inbjudan till den femte upplagan av Prins Daniels Entreprenörsdag har nu gått ut till Sveriges just nu mest intressanta unga entreprenörer. En av de inbjudna är Caroline William, ägare till Motala Djurklinik – och nu också uppmärksammad entreprenör.

Varje år samlas unga entreprenörer som nominerats till Prins Daniels Entreprenörsdag med syfte att inspirera och lyfta unga förmågor, ge chans till att bygga nätverk och gemensamt diskutera erfarenheter och upplevelser av att vara entreprenör. Under dagen får de tillsammans med andra unga samt mer erfarna entreprenörer diskutera de frågor som kan vara utmanande med sitt och andras entreprenörskap.

2019 är femte upplagan av Entreprenörskapsdagen i regi av Prins Daniels Fellowship. Kriterierna för att nomineras är att man är under 40 år, är vd eller grundare av sitt företag som startats tidigast 2006 och antingen har en omsättning på minst 5 miljoner kronor alternativt att de bedömts vara i en startfas och har god potential att växa.

Caroline William föreläser på Coffice i Motala
Caroline gästade torsdagens drop in-frukost på Coffice där hon berättade om sin tuffa start – och hur hon lyckades vända motgångarna till framgång.

Konsten att vända motgång till framgång

Caroline William, ägare av Motala Djurklinik AB, och nu också uppmärksammad entreprenör är en av de inbjudna. Tidningen ”Företagaren” listade 2018 Caroline och hennes verksamhet som en av Sveriges mest lovande företagsidéer från unga entreprenörer. Caroline utsågs också i november 2018 till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland och har dessutom uppmärksammats i Dagens Industri. Nu är hon alltså också inbjuden till den årliga Entreprenörskapsdagen i regi av Prins Daniels Fellowship.

Caroline gästade torsdagens drop in-frukost på Coffice där hon berättade om sin tuffa start – och hur hon lyckades vända motgångarna till framgång. Vi passade på att ställa frågan hur det känns att vara en av de inbjudna till den kommande Entreprenörskapsdagen:

Det är en mycket stor ära för mig att vara en av dem tio unga entreprenörer som NyföretagarCentrum valt ut. Det är oerhört roligt när allt ens slit uppmärksammas – och uppskattas. Det känns stort. Lika kul som det känns att jag uppmärksammas, lika kul är det att Motala sätts på kartan och att djursjukvårdsbranschen uppmärksammas.

Prins Daniels Entreprenörsdag arrangeras av Prins Daniels Fellowship och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, IVA. Läs mer här.

De tio entreprenörerna som bjudits in är:
Christoffer Hallafors, Städarna Örebro, NyföretagarCentrum Örebro
Mia Bremer, Restaurang Hörnet, NyföretagarCentrum Västra Östergötland
Mustafa Panshiri, Kreativ Integration, NyföretagarCentrum Linköping
Caroline William, Motala Djurklinik, NyföretagarCentrum Västra Östergötland
Philip Robertsson, Robertsson & Eriksson Bil AB, NyföretagarCentrum Nord
Angeliqa Meijstedt, Vandringsbloggen, NyföretagarCentrum Västmanland
Penikandjomon Kone, P. Solenergi & VVS Service, NyföretagarCentrum Avesta
Frida Leijon, Leijon Stenugnsbageri & Konditori, NyföretagarCentrum Uppsala
Nicklas Dahlquist, Dahlquist E-handelskonsulter, NyföretagarCentrum Väst
Anna Goffrich, House of Taste, NyföretagarCentrum Västmanland