Nu kan du nominera Årets Motalaföretag 2020 - Motala

Arkiv

Nu kan du nominera Årets Motalaföretag 2020

Fyra personer som står vid statyn för Årets företagare 2020.

Nu är det dags att nominera kandidater till Årets Motalaföretag 2020! Vinnaren presenteras på Motala Expo 13-14 mars. Välkommen med ditt förslag senast 17 januari.

Sedan 1984 har Årets Motalaföretag korats och varje år genomförs ett nomineringsförfarande.

Utmärkelsen delas ut till det Motalaföretag som genom sina insatser bäst främjat sin egen såväl som andra företags utveckling. Därmed har företaget även varit en viktig kugge i Motala kommuns utveckling.

Instiftare och jury är Motala kommun, Danske Bank, Swedbank samt Företagarna Motala & Vadstena.

Vi vill uppmana alla till att nominera företag som uppfyller kriterierna, säger Christina Gyberg, Företagarna Motala & Vadstena.

Vi vill ha ett så brett underlag som möjligt när vi ska utse vinnaren. Ibland blir det väldiga diskussioner i juryn, men vi hittar allt en värdig vinnare, säger Anders Svensk, Danske Bank.

Kriterier som ska uppfyllas för att nomineras:
· Utvecklat verksamheten på ett påtagligt sätt.
· Gett en idé eller verksamhetsförändring en framgångsrik lansering.
· Uppfyller gällande krav och är i framkant vad gäller hållbarhets-, kvalitets- och jämställdhetstänkande.
· På annat sätt främjat näringslivets utveckling i Motala kommun.

Det är viktigt att vi lyfter upp företag och företagande så att medborgarna ser vilken kraft och bredd det finns i kommunen, säger Kenneth Söderman, tjänstgörande ordförande i kommunstyrelsen.

Det känns alltid viktigt att premiera någon som har gjort något bra. Vi gör sedan en professionell genomlysning av de inkomna nomineringarna, säger Marie Bergmar, Swedbank.

Ta chansen att komma med ditt förslag till Året Motalaföretag 2020! Nomineringarna ska vara inne senast 17 januari 2020. Du skickar ditt förslag till marie.cleve@motala.se.

___________________

Motala Expo arrangeras 13-14 mars i Multihallen när 120 utställande Motalaföretag visar upp det lokala näringslivets erbjudanden. Motala Expo 2020 är Östergötlands största företagsmässa. Mässan arrangeras för trettonde året och har fri entré.

Motala Expos öppettider:
Fredag 13 mars klockan 10-16 för dig som företagare
Lördag 14 mars klockan 10-15 för allmänheten