Drop in-frukost på Coffice - Kredtiförsörjning - Motala
Drop in-frukost på Coffice
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

17 okt 2019

Tid

07:30 - 09:00

Drop in-frukost på Coffice – Kredtiförsörjning

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel.

Är du i behov av extern finansiering? Känner du till vilka lånemöjligheter som finns? På veckans drop-in frukost gästas vi av representanter från de lokala bankerna samt Almi som arbetar för finansiering och affärsutveckling. Varmt välkommen till en frukost med fokus på kredtiförsörjning.

Välkommen till Coffice! Ett sätt att utöka ditt nätverk. Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten. Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

___________

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö.

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.