Drop in-frukost på Coffice - Kostnadsfri nätverksfrukost i Motala!
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

11 apr 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost på Coffice

Välkommen till Coffice!

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel. Ett sätt att utöka ditt nätverk! Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

 

Denna morgon gästas vi av Anette Tilly från Framtidsfrön. Framtidsfrön är en ideell organisation som arbetar med att utveckla det entreprenöriella och hållbara lärandet i hela grundskolan. Sedan 2002 arbetar de med att stötta skolan i sitt uppdrag att bejaka och utveckla barns inneboende drivkraft, nyfikenhet och kreativitet.

Framtidsfrön har kontor på fyra orter, varav ett i Motala, och arbetar nationellt med att erbjuda inspiration, läromedel, elevaktiviteter och utbildningar.

Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

 

___________

 

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö. 

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.