Drop in-frukost på Coffice - Kostnadsfri nätverksfrukost i Motala!
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

04 apr 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost på Coffice

Välkommen till Coffice!

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel. Ett sätt att utöka ditt nätverk! Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

Denna vecka gästas vår drop in-frukost på Coffice av Maja Nyman och Linnéa Rapp, studerande på Platengymnasiet i Motala, som arbetar för ett mer öppet klimat kring psykisk ohälsa. Deras UF-företag Not 2 Perfect UF utsågs under hösten till månadens UF-företag och på Motala Expo 2019 korades de unga entreprenörerna också som Årets UF-företag i Motala!

Tjejerna i Not2perfect föreläser om psykisk ohälsa utifrån sina egna erfarenheter och riktar sig till högstadieelever, föräldrar och företagare. Varmt välkommen till drop in-frukost på Coffice för en morgon med värdefulla insikter och råd.

 

___________

 

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö. 

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.