Drop in frukost på Coffice - special
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

16 maj 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost med fokus på personalfrågor

Välkommen till Coffice!

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel. Ett sätt att utöka ditt nätverk! Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

Denna morgon gästas av Arbetsförmedlingens Elizabeth Olivares och projektdagen Vilja, ambition & lite djäklar anamma – dagen då Arbetsförmedlingen och Västra Östergötlands kommuner bjuder in dig som företagare att delta på en intressant och givande dag med tema personalfrågor. Hittar du din personal och vad betyder mångfald för dig? Lyssna på hur andra företag resonerat kring hur man hittat rätt person och arbetat med lokala jobbspår!

Morgonen börjar på Coffice med frukost och ett lite större program än vanligt. Arbetsförmedlingen berättar om vad DuA innebär och står för, Bliva Buss pratar om sitt upplägg med lokala jobbspår och Skill om sitt integrationsprojekt ”Ökad mångfald i industrin”.

För dig som anmält dig till att delta på dagen fortsätter den med studiebesök och senare med lunch och inspirationsföreläsning på Statt i Motala.

Ingen anmälan krävs till frukosten, men vill du delta på studiebesöket och inspirationsföreläsningen behöver arrangören din anmälan. Läs mer och anmäl dig här.

___________

 

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö. 

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.

Läsarkommentarer