Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

13 jun 2019

Tid

07:00 - 09:30

Kostnad

Kostnadsfritt

Sommaravslutning! Drop in-frukost på Coffice

Välkommen till sommaravslutningen på Coffice drop in-frukostar!

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel. Ett sätt att utöka ditt nätverk! Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

Denna morgon välkomnar vi Henrik Josefsson, Räddningstjänsten, som berättar om sin tjänst, om Räddningstjänstens uppdrag och om Tjällmobranden som under våren bröt ut. För ett antal veckor sedan gästade Sofia Lööf, kommunikationschef Motala kommun, och berättade om kommunikatörernas insats under Tjällmobranden, då händelser som dessa väcker många frågor. Nu får du chansen att höra till Räddningstjänstens Henrik som berättar om deras insatser och som kan svara på frågor.

Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

 

___________

 

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö. 

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.

Läsarkommentarer