Drop in-frukost på Coffice - Mammas recept gästar! - Motala
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

21 nov 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost på Coffice – Mammas recept gästar!

Välkommen till Coffice!

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel. Ett sätt att utöka ditt nätverk! Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten.

Som gäst på morgonens frukost har vi Anna Nyblin-Bruman, företagaren och författaren till boken Mammas recept och e-handeln med samma namn. Försäljningschef om dagarna, e-handelsentreprenör om kvällarna. Anna, smålänningen som i somras flyttade till Motala, gjorde drömmen till verklighet. I helgen släppte hon sin bok Mammas recept, och nu ser hon fram emot att få berätta lite om sin företagsresa – som precis börjat.

Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

 

___________

 

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö. 

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.