Drop in-frukost på Coffice - Presentation av utbildningsstege - Motala
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Motala Kommun

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

05 sep 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost på Coffice – Presentation av utbildningsstege

En av nycklarna till ett förbättrat företagsklimat är tillgänglighet och förståelse mellan kommun och näringsliv. Det är bakgrunden till höstens utbildningsserie kopplat till kommunens myndighetsutövning. Välkommen till höstens första frukost med presentation av den kommande utbildningsstegen.

Miniutbildningarna huserar på Coffice drop-in frukostar med det klassiska upplägget frukost från 07:30, föredrag 08:00-08:30. Därefter finns en halvtimma för frågor och diskussion.

Ämnen som kommer behandlas:

  • Planprocessen
  • Bygglov, vatten och avlopp, el
  • Miljö, hälsoskydd, livsmedel
  • Markupplåtelse
  • Räddningstjänsten
  • Vård och omsorg
  • Alkoholhandläggning
  • Upphandling

 

I näringslivskalendern hittar du exakt datum för respektive utbildningstillfälle.

___________

Vad är drop in-frukost på Coffice?

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel.

Välkommen till Coffice! Ett sätt att utöka ditt nätverk. Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten. Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

___________

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö.

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.