Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter
QR Code

Datum

19 sep 2019

Tid

07:30 - 09:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Drop in-frukost på Coffice

Varje torsdagmorgon mellan 07.30-09.00 hälsas företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker välkomna att starta dagen med en kostnadsfri frukost och trevligt mingel.

Denna morgon är vi fantastiskt glada att presentera Thomas Nielsen, projektledare för Lalandiaetableringen i Motala, som veckans gäst på Coffice drop in-frukost nu på torsdag!
 
Lär känna Thomas, vad var det som fick honom att börja arbeta på Lalandia? Har han provåkt alla attraktioner? Vad kommer Motalas ungdomar behöva för kompetens för att möta Lalandias behov av arbetskraft.
 
Förutom en superintressant föreläsare så blir det även gott om tid för frukost och till att nätverka med andra företagare, entreprenörer, företagsrepresentanter, studenter, tjänstemän och politiker. 
 

Thomas Nielsen, projektledare för Lalandiaetableringen i Motala.

Välkommen till Coffice! Ett sätt att utöka ditt nätverk. Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten. Ingen anmälan krävs, bara att dyka upp!

___________

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö.

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.

Läsarkommentarer