Sjöstadslunch på Coffice - Rekryteringsfokus med lokala jobbspår - Motala
Dekorativ bild med text Sjöstadslunch.
Tillväxt Motala AB

Arrangör

Tillväxt Motala AB
Telefon
0141-101 200
E-post
info@tillvaxtmotala.se
Webbadress
www.tillvaxtmotala.se

Övriga arrangörer

Plats

Coffice, Motala Företagscenter

Mer info

Anmäl här!
QR Code

Datum

18 nov 2019

Tid

11:30 - 13:00

Kostnad

Kostnadsfritt

Sjöstadslunch på Coffice – Rekryteringsfokus med lokala jobbspår

Välkommen till Sjöstadslunch på Coffice! Lyssna till spännande föreläsare, njut av god lunch och mingla med företagare, entreprenörer, studenter, företagsrepresentanter. Ett sätt att utöka ditt nätverk. Kanske också rent av en möjlighet till nya affärer och samarbeten. Att delta är kostnadsfritt och vi bjuder på enklare lunch.

Tid: 11:30-13:00
Föredraget börjar kl. 12:00

Dagens gäst är Bliwa Buss och Arbetsförmedlingen

Lär dig mer om hur man genom "Lokala Jobbspår" kan lösa kompetensförsörjningsbehovet. Vilket handlar om att säkra kompetensen och göra samhällsnytta. Det är ett sätt att rekrytera när de traditionella insatserna inte längre ger önskat resultat. Det är Arbetsförmedlingen och kommunerna i Västra Östergötland som tillsammans med arbetsgivaren utformar det lokala jobbspåret som fylls med det önskade innehållet utifrån det behovet arbetsgivaren har. Ett lokalt jobbspår är specifikt utformat för ett eller flera företag inom samma bransch.
___________

Vad är Motala Företagscenter med Coffice?

Coffice är en kreativ och flexibel arbetsplats full av liv och inspiration. Här sitter företag i uppstartsfas, studenter och egenföretagare tillsammans i en öppen miljö.

På Coffice kan du hyra plats för en dag, en vecka eller en månad. Du som hyr en plats får tillgång till helt nybyggda fräscha lokaler i centralt läge, ”jobbarkompisar”, samtalsrum och gott kaffe! Nyfiken? Du är alltid välkommen förbi och det räcker med ett enkelt mail för att boka din plats. Vill du läsa mer om konceptet så kan du göra det här.

Tillväxt Motala LinkedIn Tillväxt Motala Facebook