De är nominerade till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland - Motala

Arkiv

De är nominerade till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland

Bild på kvinna från NyföretagarCentrum som poserar framför kameran inne på Coffice i Motala

Den 6 november är det dags för NyföretagarCentrum att dela ut priset till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland. De nominerade till priset är Brenda Hilding, Eric Tinnerholm, Ida Johansson och Tony Pettersson.

Med nyföretagarkvällen och prisutdelningen till Årets nyföretagare i Västra Östergötland vill NyföretagarCentrum Västra Östergötland synliggöra nyföretagare som lyckats med sin satsning och sitt företagande och även inspirera både nyföretagare och dem som drömmer om att starta eget.

Även i år är fyra nyföretagare nominerade av NyföretagarCentrum till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland 2019. Under kvällen delar de nominerade nyföretagarna med sig av sina resor. Dessutom får vi lyssna till Caroline William från Motala Djurklinik som NyföretagarCentrum ju utsåg till Årets Nyföretagare i Västra Östergötland 2018 och som sedan dess även utsetts till Årets Företagare i Motala och Årets Företagare i Östergötland av organisationen Företagarna.

Årets nominerade nyföretagare är:

  • Brenda Hilding – Min Söta Värld
  • Eric Tinnerholm – Tinnerholm Bilverkstad AB
  • Ida Johansson – Movement INSPO
  • Tony Pettersson – Svetsakuten Östergötland

Som alltid har det varit och är det fantastiskt roligt att följa våra nyföretagare på vägen från idé till framgångsrikt företagande, säger Kristin Ericsson som är verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Västra Östergötland.

Mycket bra och extra roligt är att årets nominerade nyföretagare speglar den bredd av kunder och affärsidéer som man kommer till oss med för att få hjälp med sin företagsstart, fortsätter Kristin.

Samtliga företag är utvalda utifrån fastställda kriterier satta av NyföretagarCentrum Sverige och det är NyföretagarCentrum Västra Östergötlands styrelse som utser vinnaren. Vinnaren koras under Nyföretagakvällen tisdagen den 6/11 och får då ta emot statyetten Ingvar – designad av Nada Tendzeric på Nada Konst och Design.