Ny partybutik i galleria Slussen - Motala

Arkiv

Ny partybutik i galleria Slussen

En glad kvinna som skålar med sin familj i en partybutik

I lördags var det dags för premiäröppning av den nya butiken Party Land i Motala. Etableringen firades med cupcakes, ballonger och ansiktsmålning.

-Premiären gick jättebra och det kom folk över förväntan säger Motalabon Erika Sundström tillika kvinnan bakom satsningen. Med rötter inom industrin och en ekonomiutbildning var det rätt läge att låta drömmen bli verklighet:

-Jag har alltid velat öppna något eget. När den här möjligheten dök upp så tog jag den. Jag hoppas och tror att motalaborna uppskattar det här konceptet.

Partybranschen inom detaljhandeln är relativt ny i Sverige och är här för att stanna. Det blir allt vanligare med partytillbehör och ballonger till fest och events. Partybranschen är stor i många andra länder och det finns där en tradition av fest med mycket ballonger och dekorationer. I USA växer branschen fortfarande.

-Vi ser mycket positivt på att öppna i Slussen Gallerian i Motala, det kommer att bli ett bra och färgsprakande inslag i butiksmixen i Motala. Party land har en stor potential i en stad som växer. Det finns efterfrågan på en riktigt bra festbutik i området och Motala centrum är ett utmärkt läge, säger Patrick Bruna, franchisechef på Party Land Sweden.

Etableringen innebär två nya heltidstjänster samt en timvikarie.