Save the date Östergötlands Byggbranschdag - Motala

Arkiv

Save the date Östergötlands Byggbranschdag

Byggbranschdagen i Motala 2019. Bild på Motalabron.

Välkommen till en inspirationsdag i Motala, Östergötlands sjöstad för byggbranschens intressenter. Programmet innehåller minimässa, intressanta föreläsare och aktuella projekt.

Östergötlands Byggbranschdag är den årliga återkommande inspirationsdagen för hela den regionala och breda byggbranschen. Syftet är att få aktörer inom byggbranschen att mötas över gränserna och hitta nya samarbetsmöjligheter inom allt från miljö till framtidsvisioner samt ta del av de möjligheter som denna del av regionen har att erbjuda. I år utökas programmet med en minimässa för aktörer inom byggbranschen.

Byggbranschdagen är en fantastisk arena för nätverkande och inspiration inom branschen. Detta år kompletterar vi konceptet med en minimässa för bygg- och fastighetsrelaterade företag och organisationer, säger Fredrik Bagge, projektledare för Byggbranschdagen.

Men, allt är inte helt nytt för i år. Kvar som moderator är Johan Wester.

Det känns extra roligt att återigen kunna presentera Johan Wester som moderator. Han kommer guida oss genom programmet med både humor och vassa inspel, fortsätter Fredrik.

Vi återkommer med program och anmälan efter sommaren!

Håll utkik på Tillväxt Motala >>