Arkiv

Pinchos öppnar i Motala

Pinchos

Att Pinchos, världens första app-restaurang och snabbväxande Tapaskedja, slår upp portarna i Motala lagom till julruschen kan inte ses som något annat än en riktig fullträff!

Jonas Kolmgren är mannen bakom satsningen, han byter helt bransch och erkänner att det är både pirrigt och förväntansfullt att helt plötsligt vara franchiseföretagare. Jonas räknar med att anställa 9-15 personer, extrapersonal inräknat och poängterar att det blir viktigt att hitta rätt folk, som trivs med konceptet och tempot. Branschen är tuff men Jonas är optimistisk och säger sig fått bra stöd i processen från fastighetsägaren Radiomasten, näringslivsbolaget Tillväxt Motala AB och Nyföretagarcentrum.

-Jag tror stenhårt på det här. Konceptet är klockrent, enkelheten och den fantastiskt goda maten. Jag har förstås besökt en hel del pinchos själv och gillar verkligen upplägget.

Rivning pågår, så just nu syns inte ett spår av den cirkusinredning som inom några månader kommer pryda lokalen i hörnet Bispmotalagatan/Poppelgatan. Den 8 december är det tänkt att Pinchos ska slå upp portarna men tidsbokningen öppnas redan två veckor dessförinnan.

-Vi har plats för ca 125 personer, utmaningen blir att locka de besökare som inte vet vad Pinchos-konceptet är för något. Allt från bokning av bord till betalning sköts via en app på mobilen.

Så nu har alla Motalabor som ännu inte besökt en Pinchos restaurang en liten julklapp att se fram emot.

För mer info kontakta:
Jonas Kolmgren, Pinchos Motala 073-644 98 38