Arkiv

Med sjöstadskänsla året runt

Häng med i våra sociala kanaler för att ta del av de bästa sjöstadstipsen!

Du vet väl om att du kan ta del av godbitarna i Motala, Östergötland sjöstad i våra digitala kanaler? Du hittar oss på både Facebook & Instagram. Följ med oss och upplev det bästa av Östergötlands sjöstad!

Här är vatten ett rent nöje. Men lugn, vi gillar landkrabbor också! Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad. Eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet. Och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra. Men det finns fler saker att njuta av än att sola, segla, fiska, vindsurfa, bygga sandslott eller jogga på kilometerlånga stränder. På land finns fina utflyktsmål i alla delar av Motala kommun. Hos oss förenas det bästa av Östergötlands natur och kultur, och sjöstadens alla fördelar. Inklusive Vätterns rena och klara vatten!

Foto: Medevibilder @ Instagram, https://www.instagram.com/medevibilder/
Medevi Brunn är en av alla magiska platser i Motala. Foto: Medevibilder

Motala är så mycket mer än stadskärnan och här finns många platser som bara måste upplevas. Du känner säkert till historiska Medevi Brunn, den underbara naturen i Godegård och Borensberg, den lilla sjöstaden vid Göta kanal, bland annat.

Motala, Östergötlands sjöstad ♥ Upplev Motala

På Tillväxt Motala AB har vi i uppdrag att marknadsföra och skapa ett ökat intresse för Motala. Sociala medier är idag viktiga kommunikativa kanaler för såväl spridning av viktig information, marknadsföring av evenemang och som lättillgänglig plats för dialog.

Under en tid har sidorna Motala, Östergötlands sjöstad och Upplev Motala, på Facebook, blivit allt mer lika i sitt innehåll. De innehåller bägge två tips om vad man kan se och göra i Motala och större händelser som är av intresse för såväl motalabon som den som besöker något mer sällan. Sidans huvudsakliga syfte är att inspirera, guida & bjuda in att njuta av allt det fina som Motala erbjuder. För att göra det ännu enklare att som Motalabo och besökare att hitta rätt kommer nu dessa konton att slås ihop, och Motala, Östergötlands sjöstad blir ännu bättre för dig som besökare! Så, se till att följa oss på Motala, Östergötlands sjöstad – så lovar vi att bjuda på många sköna sjöstadstips!

För dig som föredrar att scrolla på Instagram så finns vi förstås också där!
Klicka här för att kolla in >>

Hör gärna av dig till oss med information, tips, frågor eller annat som du tycker vi behöver veta. Det är tillsammans vi skapar platsvarumärket Motala – Östergötlands sjöstad!