Ställ ut på Östergötlands Byggbranschdag - Motala

Arkiv

Ställ ut på Östergötlands Byggbranschdag

Dekorativ bild på Motalabron med Byggbranschdagens logga

Den 19 september är det dags igen. Östergötlands Byggbranschdag, den årliga återkommande inspirationsdagen för hela den regionala och breda byggbranschen, intar Folkets hus i Motala.

Syftet är att få aktörer inom byggbranschen att mötas över gränserna och hitta nya samarbetsmöjligheter inom allt från miljö till framtidsvisioner samt ta del av de möjligheter som denna del av regionen har att erbjuda.

Med ett starkare föreläsningsutbud än någonsin, med såväl Lalandia och Serneke på plats, som intar podiet hoppas man på ännu ett framgångsrikt år. Dessutom kommer Motala och Vadstena kommun ha varsin programpunkt kopplat till ledig mark samt visioner för deras respektive kommuns utveckling.  I år utökas programmet ytterligare med en minimässa för aktörer inom byggbranschen.

Byggbranschdagen är en fantastisk arena för nätverkande och inspiration inom branschen. Detta år kompletterar vi konceptet med en minimässa för bygg- och fastighetsrelaterade företag och organisationer. Vi kommer öppna dagen kl 11.00 med mingel och minimässa för byggbranschrelaterade företag och organisationer. Det kommer ge gott om tid för samtal, vilket tidigare efterfrågats mer av, innan talarprogrammet startar 13.00, säger projektledare Fredrik Bagge.

Ställ ut med ditt företag

Minimässan för bygg- och fastighetsrelaterade företag och organisationer. Folkets hus tillhandahåller ett ståbord i foajén bort mot restaurangen och du som utställare tar endast med en egen roll-up. I priset ingår monterplats, lunch på restaurangen samt 1 biljett till föreläsningarna. Minimässan för bygg- och fastighetsrelaterade företag och organisationer öppnar för  dagen kl 11.00. Det ges också en lite längre paus under programmet för fika och mingel ute i utställningsområdet, då du som utställare bemannar din monter.

Pris för detta 3.000:- som faktureras av Tillväxt Motala. Vi har endast ett begränsat antal platser att förfoga över varpå vi önskar ta emot ditt intresse för att ställa ut snarast möjligt.

Kontakta projektledare Fredrik Bagge för mer information och intresseanmälan.
Telefon 0141-10 12 09
Mail fredrik.bagge@tillvaxtmotala.se