Motalaföretag ställde ut på Elmia Subcontractor - Motala

Arkiv

Motalaföretag ställde ut på Elmia Subcontractor

Utställande motalaföretag på Elmia Subcontractor 2018.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak.
Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer. I år ställde totalt nio motalaföretag ut på mässan, under gemensam motalaflagg.

Mässan säger sig vara en av årets viktigaste dagar för den som som är inköpare, produktutvecklare, designer och företagsledare. Utvecklingen inom tillverkningsindustrin går snabbare än någonsin och att hålla sig uppdaterad för att stå stark i konkurensen har aldrig varit viktigare. Det är inte längre ”business as usual”, menar arrangören.

Alla våra medlemsföretag, tillika vårt branschråd för Tillverkning och Industri, har fått förfrågan att delta och det är glädjande att hela nio företag valde att delta i år. De motalaföretag som ställde ut på årets Subcontractor var Bimex, Motala plast och verktyg, Bröderna Carlsson, Euroform Medipharm, Hessleberg, Temec, Motala verkstad, NordIQ samt Motala Maskinteknik. Vissa av företagen har varit med under samtliga år.
Genom att ställa ut tillsammans blir exponeringen bättre och arbetsinsats och kostnad delas på. Mässdeltagandet blir dessutom både roligare, enklare och förhoppningsvis mer effektiv på det här sättet. Montern marknadsför samtidigt platsen Motala och uppvisar en stark och samlad bransch.

Fredrik Gustafson, på Euroform Medipharm, menar att veckan varit givande och gett en hel del nyttigt nätverkande. Mattias Bentzer på Temec instämmer.