Arkiv

Sveriges talman är årets gäst på Motala Expo

Andreas Norlen till Motala Expo

Det blir en minst sagt högaktuell gäst som intar scenen på Motala Expo 2019. Sveriges talman, Andreas Norlén, med rötter i just Motala, blir årets gäst på Östergötlands största företagsmässa.
– Det är mycket hedrande, hälsar Norlén inför sitt besök på mässan.

En av höjdpunkterna på den populära företagsmässan är av tradition programpunkten ”Årets gäst”.
Tidigare har namn som Ilmar Reepalu, Jens Spendrup, Susanne Boll, Meg Tivéus, Jan Harrit samt senast journalisterna Johan och Niklas Orrenius gästat. Men trots idel starka namn torde 2019 års gäst vara den mest aktuella mässan presenterat.

Andreas Norlén valdes till Sveriges riksdags talman i september i år. Sedan dessa har hans roll varit högaktuell och mitt i mediernas blickfång under en politiskt turbulent höst och vinter.
Under Motala Expo får besökarna lära känna rikets andre man och ta del av hans uppväxt i Ödeshög och Motala, följa hans karriär och politiska bana samt lyssna till hur mannen mitt i stormen upplevt hösten och den nya spännande rollen som Sveriges talman.

Det är mycket hedrande att få vara årets gäst på Motala Expo. Jag vet att det är en både viktig och trevlig mötesplats för företag, kunder och allmänhet. Med nätverkande, kontakter och erfarenhetsutbyten stärks både näringsliv och regionen i stort. Jag ser fram emot besöket, hälsar Norlén som kommer gästa mässan lördagen 16 mars klockan 11.00.

Motala Expo arrangeras 15-16 mars i Team Sportiahallen när 120 utställande Motalaföretag visar upp det lokala näringslivets erbjudanden.

Vi är mycket stolta och glada över att få besök av Andreas Norlén och uppskattar såklart att talmannen mitt i sitt viktiga arbete har prioriterat vår förfrågan. Vi vet ju sedan tidigare att Andreas verkligen brinner för Östergötlands, och Motalas utveckling och jag vågar lova en mycket intressant intervju. Det blir givetvis mässans höjdpunkt, konstaterar projektledare Maggan Hagman på Tillväxt Motala AB.

Mässan arrangeras för tolfte året och har fri entré.

Motala Expos öppettider:
Fredag 15 mars klockan 10-16 för dig som företagare
Lördag 16 mars klockan 10-15 för allmänheten

Kontakt
Margareta Hagman, Projektledare Motala Expo:
0141-101 204 // 070-28 98 796

Pressbilder