De underhåller på Motalagalan - Motala

Arkiv

De underhåller på Motalagalan

Bild på de fem manliga bandmedlemmarna i Barbados

Det blir ösigt värre när Barbados intar scenen på årets festligaste kväll – Motalagalan. Barbados är ett av Sveriges mest populära band som har stått för förnyelse inom branschen under sjutton års tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Kom Hem, Se Mig samt Bye Bye känns kanske igen? Dessa är några exempel på egna originallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta. De har hittills givit ut tretton skivor, ett tjugotal singlar och en video.

Barbados har belönats med tre grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor. Bandet har dessutom medverkat i Melodifestivalen vid ett flertal tillfällen. Man är flitigt anlitat för företagsevent och därför är repertoaren betydligt bredare. En hitkavalkad av covers utlovas utöver egna materialet då de den 9 november står för underhållning på årets fest.

Vi ser verkligen fram emot att komma till Motalagalan och hoppas att det blir riktigt tryck på dansgolvet. Vi kommer definitivt ge järnet!

Årets konferencier är magikern Stefan Odelberg. Stefan har arbetat i underhållningsbranschen i över två decennier och är en mycket uppskattad multitalang. Kombinationen av att vara påläst och samtidigt ha sinnesnärvaro för att kunna improvisera är hans största styrka och lovar gott för kvällen.

Jag ser fram emot att möta publiken, jag älskar att underhålla och styra en kväll balanserat mellan humor och energi. När jag står på scen ger jag 200% och jag skall se till att alla blir sedda denna afton. Min uppgift tillsammans med övriga inblandade är att skapa en kväll som ingen skall glömma. Det tänker jag göra!

Barbados är: Björn Lagerström – leadsång, Mathias Lager – gitarr och sång, Peter Samuelsson – bas och sång, Håkan Swärd – klaviatur och körsång, Magnus Wictorinsson – trummor och körsång.

Svart bakgrund med guldglitter och Motalagalans guldiga logotyp monterad.

Motalagalan genomförs för sjunde gången och är årets festligaste kväll som handlar om att lyfta fram de goda exempel som stimulerar andra att våga ta chansen och satsa på just sin idé och passion. Alla de som tar ut svängarna lite extra och har modet att pröva ny mark. Under kvällen delas nio priser ut i kategorierna:

”Årets Hållbarhetspris” delas ut av: Svensk Plaståtervinning AB

”Årets Handelspris” är: Bostadsstiftelsen Platen, Mannersons Fastighets AB, Lövgrens Fastigheter AB

”Årets marknadsförare” delas ut av Tillväxt Motala

”Årets innovation” delas ut av Motala kommun

”Årets turismpris” delas ut av AB Göta kanalbolag

”Årets idrottsprestation” delas ut av Vätternrundan

”Årets Motalaförebild” delas ut av MVT

”Årets ledare” delas ut av Skill, OnePartnerGroup och Unik Resurs

”Företagarnas Hederspris” delas ut av Företagarna Motala & Vadstena