Viktor Frisk inspirerar under Innovation Week Motala - Motala

Arkiv

Viktor Frisk inspirerar under Innovation Week Motala

Bild på Viktor Frisk

Viktor Frisk kommer till Carlsund utbildningscentrum den 8 november under Innovation Week Motala. Viktor, influencer och artist, berättar om sin historia – som inte alltid varit helt enkel. 

Vecka 45, 4-10 november, går i innovationernas och entreprenörskapets tecken. Hela veckan fylls av intressanta samtal, föreläsningar och utställningar. Under veckan gästar bland annat Zinkgruvan Mining Motala. De ger sin syn på hur ett etablerat företag kan bidra till ökat nyföretagande. Borens IK Borens Idrottsklubb med satsningen Future Veneras, berättar om vad utmärkelsen Årets innovation inneburit och om året som gått.

Viktor är relativt ung och har haft en lite brokig bakgrund vad gäller sin skolgång. Trots detta orkade han kämpa vidare och har nu visat att man kan lyckas med sina drömmar även om vägen dit inte alltid är helt enkel, säger Jimmy Andersson, lärare i entreprenörsskap på Carlsunds Utbildningscentrum och kontaktansvarig för UF-mässan.

Inspirerande föreläsningar

Fredagen den 8 november är det dags för Entreprenörskap för barn och unga på Carlsund utbildningscentrum. Det är en dag där besökare får ta del av och insikt i det engagemang och entusiasm som finns hos barn och unga i vår kommun. Barn och unga från förskola till gymnasium medverkar.

Denna dag gästar ett välkänt ansikte, nämligen ingen mindre än influencern och artisten Viktor Frisk. Han kommer att hålla tre föreläsningar där han inspirerande berättar om sin väg framåt och hur hans ADHD-diagnos blivit en superkraft.

Innovation Week Motala är en del i East Sweden Innovation Week. Evenemangen sker Evenemangen sker i samverkan mellan Motala kommun, näringslivsbolaget Tillväxt Motala, näringsliv, offentlig verksamhet och den ideella sektorn.

Vill du läsa mer om Innovation Week Motala, och kanske också anmäla dig till föreläsningen med Viktor? Här hittar du programmet för Innovation Week Motala.